Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Αποχωρεί με αιχμές για το άσυλο ο Σταύρος Κωνσταντινίδης

Ο Σταύρος Κωνσταντινίδης γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ, εξαιτίας της στάσης που κράτησε το κόμμα στη Βουλή για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, κατηγόρησε το κόμμα ότι έχει χάσει τη δυνατότητα για καθαρές θέσεις και εκεί που είχε, τις θολώνει εσκεμμένα, με αφορμή τη στάση του στην ψηφοφορία για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. «Σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά πράγματα, απ’ ότι το σημερινό ΚΙΝΑΛ. Και επίσης ανήκω σε αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το όποιο φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προτιμώ λοιπόν την προσωπική ελευθερία του στοχασμού χωρίς δεσμεύσεις», ανέφερε ακόμη.

Τα καρφιά του Μαλέλη για το ΚΙΝΑΛ

Υπενθυμίζεται ότι και ο Σταμάτης Μαλέλης είχε εξαπολύσει πυρά κατά του ΚΙΝΑΛ, για τη στάση του κόμματος στο θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου. «Σ’ ένα τόσο σημαντικό θέμα όπου η ΝΔ καταργεί το άσυλο, το κόμμα μου στη Βουλή δεν παίρνει θέση. Κρίμα σύντροφοι. Κρίμα! Φυσικά η άποψή μου ήταν και είναι όχι στην απόφαση της ΝΔ που απέδειξε ότι παραμένει βαθιά συντηρητική», ανέφερε σε σχόλιό του.

Η ανάρτηση του Σταύρου Κωνσταντινίδη για το ΚΙΝΑΛ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219320408069304&set=a.10200590026381468&type=3&theater

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...