Κόσμος

«Κίτρινα Γιλέκα»: Ξανά στους δρόμους του Παρισιού οι διαδηλωτές για 39η εβδομάδα

Διαδηλωτές των "Κίτρινων Γιλέκων" συγκεντρώνονται στους δρόμους του Παρισιού, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές και την εισοδηματική ανισότητα για 39η φορά.

Για 39ο διαδοχικό Σαββατοκύριακο συνεχίζει τις διαδηλώσεις του το κίνημα των «Κίτρινων Γιλέκων» στο Παρίσι. Αρκετοί διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές της κυβέρνησης.Την προηγούμενη εβδομάδα, σημειώθηκαν επεισόδια, τα οποία οδήγησαν στη σύλληψη διαδηλωτών στη Νάντη.

Τα «Κίτρινα Γιλέκα» ξεκίνησαν τις διαδηλώσεις τους στη Γαλλία τον Νοέμβριο του 2018, ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να αυξήσει τις τιμές των καυσίμων και έκτοτε οι διαδηλώσεις έλαβαν διαστάσεις γενικότερης διαμαρτυρίας ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης.

https://youtu.be/l3Ylh-5uk-E

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...