Κόσμος

Γυρίσματα "Χόλιγουντ" για το επετειακό βίντεο του κόμματος του Ερντογάν

Κινηματογραφικό βίντεο του Ερντογάν για την 18η επέτειο του κόμματός του. Στο βίντεο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται επί 3 λεπτά χαιρετά και ευχαριστεί τον ενθουσιώδη λαό.

Με ένα βίντεο-αφιέρωμα γιορτάζει φέτος τα 18 χρόνια της ίδρυσης του το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην Τουρκία.

Στο βίντεο «πρωταγωνιστεί» μόνο ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, ο οποίος επί 3 λεπτά χαιρετά και ευχαριστεί τον ενθουσιώδη λαό, που φέρεται να τον επευφημεί σε κάθε του βήμα εδώ και 18 χρόνια που κρατάει τα ηνία της χώρας.

https://twitter.com/Akparti/status/1164613205215330306

Κανένα άλλο στέλεχος του κόμματος δεν προβάλλεται, ενώ σε κάποιες σκηνές εμφανίζεται και η σύζυγος του προέδρου, Εμινέ Ερντογάν.

Το ρεφραίν του νέου εμβατηρίου του κόμματος που ακούγεται στο βίντεο αναφέρει:

«Άντε, ακόμη πιο μπροστά. Το έθνος περιμένει υπηρεσίες, έχουμε δώσει λόγο στην ιστορία, το μέλλον είναι σίγουρα δικό μας!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...