Κόσμος

Έτσι φτιάχνονται οι μεγαλύτερες μπάλες μοτσαρέλας (βίντεο)

Το τυροκομείο Caseificio La Fattoria στην Battipaglia στην περιοχή της Καμπανίας της νότιας Ιταλίας, παράγει φρέσκια ​​μοτσαρέλα με γάλα βουβαλιού που μπορεί να ζυγίζει έως και 40 κιλά. Το τυροκομείο φτιάχνει μοτσαρέλα σε διάφορα μεγέθη και σχήματα με την πιο δημοφιλή να είναι η μοτσαρέλα Zizzona, που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει «στήθος μητέρας».

https://www.instagram.com/p/BnBQZEYH8sQ/?utm_source=ig_web_copy_link

«Η ιδιαιτερότητα της είναι ότι υπάρχει μια θηλή πάνω από τη μοτσαρέλα που θυμίζει το στήθος μιας μητέρας, καθώς απελευθερώνει γάλα», δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής Gennaro Paraggio στο Food Insider. «Όταν κόβεις το τυρί, το πιάτο γεμίζει με γάλα και όταν το τρως το στόμα σου γεμίζει και αυτό με φρέσκο γάλα», εξήγησε.

https://www.instagram.com/p/BlVFtj5niuO/?utm_source=ig_web_copy_link

Το Caseificio La Fattoria ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Paraggio για να τιμήσει μια παλαιά παράδοση που ξεκίνησε το 1930. Συνολικά, το τυροκομείο παράγει πάνω από 9 τόνους μοτσαρέλα την ημέρα, εκ των οποίων 4.000 είναι Zizzona

https://youtu.be/et7cMypDwqU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...