Κόσμος

Έπινε ανέμελος τη μπύρα του και τον τραυμάτισε μια αδέσποτη… ρόδα-Βίντεο

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας άνδρας στην Βραζιλία, ο οποίος καθόταν και απολάμβανε τη μπύρα του στο πεζοδρόμιο, όταν τον χτύπησε με δύναμη μια ρόδα!

Ένας άνδρας αποφάσισε να κάτσει να χαλαρώσει μαζί με γνωστούς του πίνοντας μία μπύρα. Ωστόσο οι στιγμές χαλάρωσης του βγήκαν ξινές όταν έπεσε πάνω του με δύναμη μία αδέσποτη… ρόδα.

Ο 39χρονος καθόταν σε μία πλαστική καρέκλα στο πεζοδρόμιο ενώ στα πλάνα φαίνεται ότι είχε χτυπήσει το πόδι, καθώς είχε δίπλα του πατερίτσες.

Ξαφνικά, και όπως μετέδωσε η Daily Mail, πίσω του πέρασε ένα όχημα με μεγάλη ταχύτητα και πριν καλά καλά το αντιληφθεί ο 39χρονος, ήρθε κατά πάνω του ένα αντικείμενο.

Η ρόδα, τον χτύπησε με τόση δύναμη που τον «τίναξε» στον αέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άνδρας από τη Βραζιλία ήταν τυχερός και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

https://youtu.be/j-Hrm-x3ce4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...