Εκκλησία

Δεν εγκαταλείπει τη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ρωσική Εκκλησία ο π.Ιωάννης Μαριδάκης

Διαψεύδει τις πληροφορίες περί μετακίνησής του στην Ρωσική Εκκλησία της Διασποράς ο ένας εκ των τριών κληρικών, που φέρονται από ρωσικά ΜΜΕ να έχουν κινηθεί τοιουτοτρόπως.

Συγκεκριμένα, ο π.Ιωαννης Μαριδάκης από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται επικοινώνησε με το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ διευκρινίζοντας πως είναι ιερέας της Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου και βρίσκεται εκεί με άδεια του Μητροπολίτου του προσπαθώντας να βρει ενορία στην ελληνική Αρχιεπισκοπή Αμερικής και όχι να εγκαταλείψει τη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης προκειμένου να ενταχθεί στο ROCOR.

Υπενθυμίζεται πως όπως ανέφερε και στο χθεσινό του άρθρο το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ και στην περίπτωση του π. Εμμανουήλ Χατζηδάκη, ρωσικές πηγές ανέφεραν πως του έχει ανατεθεί εκκλησία στο Τέξας, αν και ο γιος του Τόνι σχολιάζει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι λανθασμένες!

Διαβάστε εδω

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...