Εσωτερική Ασφάλεια

EKTAKTO - Εκκενώθηκε Μοναστήρι στη Τανάγρα - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε την Τρίτη 24 Ιουλίου στην περιοχή Τανάγρα, στη Βοιωτία. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο ενώ πριν από λίγο αποφασίστηκε να ενισχυθούν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή αλλά και να γίνει προληπτική απομάκρυνση 2 ανθρώπων από την Ιερά Μονή Τσάτσαρη Προφήτη Ηλία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά του δήμου Τανάγρας, σε 92 πυροσβέστες, 29 οχήματα, 8 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα και 1 ελικόπτερο συντονιστικό.

Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι: 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 32 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Συνδράμουν 6 υδροφόρα οχήματα και 2 ερπυστριοφόρα οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για πυρκαγιά που εξελίσσεται σε δασική έκταση, ενώ η φωτιά πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...