Πολιτική

Τσίπρας - Βαρουφάκης: Η αμήχανη χειραψία στο προεδρικό μέγαρο-Βίντεο, Εικόνες

Στην επέτειο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, συναντήθηκε ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη, ανταλλάσσοντας μία αμήχανη αρκετά χειραψία.

Κάποτε, ο Αλέξης Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει τον Γιάνη Βαρουφάκη, "asset" της κυβέρνησής του. Μετά από ένα εξάμηνο καταστροφικής διαπραγμάτευσης και μετά το δημοψήφισμα του 2015 τον απέπεμψε. Και έχουν να βρεθούν από τότε. Απόψε συναντήθηκαν ξανά στο προεδρικό μέγαρο.

Στο πλαίσιο της γιορτής για την 45η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης ήρθαν τετ α τετ για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης χαιρέτησε τον πρώην υπουργό του και νυν γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ 25, όπως και όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Η χειραψία που αντήλλαξαν ήταν μάλλον αμήχανη - κυρίως εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα. Και οι δύο πάντως ήταν χαμογελαστοί.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδειχνε πιο άνετος. Μάλιστα έτεινε το χέρι του με τρόπο που κάποιοι θυμήθηκαν τη... λαβή στον Ντάισελμπλουμ.

https://youtu.be/lFBJjgbRA2Y

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...