Κοινωνία

Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια Ζαχαριά: Πατέρας και γιος κινδύνευσαν σε τροχαίο το 2014

Τη ζωή του έχασε σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο, ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς, το βράδυ της Τρίτης, με ένα γεγονός που μόνο "παιχνίδι της μοίρας" θα μπορούσε να θεωρηθεί και συνέβη 5 χρόνια πριν.

Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε κινδυνεύσει σε τροχαίο και το 2014. Τότε ο πατέρας του οδηγούσε μια Ferrari κόκκινου χρώματος και είχε εμπλακεί σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς και ο γιος του, Αλέξανδρος, 17 ετών τότε. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...