Αθλητισμός

Το απίθανο κόλπο του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα που «τρέλανε» τα social media (βίντεο)


Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον φιλικό αγώνα της Μπενφίκα με τη Μίλαν, καθώς κράτησε με τρομερές αποκρούσεις το μηδέν στην άμυνα, αλλά έκανε και ένα απίθανο "κόλπο" που έχει διχάσει τον κόσμο στα social media.

Χαμός έχει γίνει στο twitter με μία κίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη φιλική αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Μίλαν στο International Champions Cup στις ΗΠΑ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στη νίκη 1-0 της ομάδας του επί των Ιταλών, αλλά ήταν μία έμπνευσή του που παρέκαμψε τους κανονισμούς, αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θέλησε να «σπάσει» την «πίεση» των Μιλανέζων και σήκωσε τη μπάλα σε συμπαίκτη του, για να του την επιστρέψει αυτός με κεφαλιά. Κάποιοι διαιτητές λοιπόν έγραψαν ότι πρόκειται για νόμιμη προσπάθεια και άλλοι διαφώνησαν, δημιουργώντας «πανικό» στο twitter.

Δείτε τη φάση με τον Βλαχοδήμο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...