Κοινωνία

Ταϊβάν: Απατημένη τέως σύζυγος έκοψε τα γεννητικά όργανα του πρώην συντρόφου της για να τον τιμωρήσει για την απιστία του (βίντεο)


Του έκοψε τα γεννητικά όργανα για να τον τιμωρήσει για τις απιστίες του, ενώ η ίδια προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά από το περιστατικό καταπίνοντας 40 χάπια.

Μια γυναίκα στο χούκου της Ταϊβάν έκοψε το πέος και τους όρχεις του πρώην συζύγου της, για να τον τιμωρήσει επειδή της ήταν άπιστος την περίοδο που το ζευγάρι ήταν ακόμα παντρεμένο, σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής.

Η πονηρή και οργισμένη 58χρονη πρώην σύζυγος, προσπάθησε να αποπλανήσει τον 56χρονο πρώην σύζυγό της στο σπίτι του ζευγαριού.

Στη συνέχεια άρπαξε τα γεννητικά όργανα του και τα έκοψε με ακονισμένο ψαλίδι.

Τότε τους έριξε οξύ και τα... πέταξε στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φώναξε :«Αν δεν μπορώ να το έχω εγώ, τότε καμμία άλλη δεν μπορεί», λίγο πριν καταπιεί 40 υπνωτικά.

Τότε το θύμα, κάλεσε την αστυνομία μετά το συμβάν. Τόσο το θύμα όσο και η γυναίκα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση. Η αστυνομία περιμένει την ανάρρωση του ζευγαριού, ώστε να μπορέσει να πάρει επίσημες γραπτές καταθέσεις.

Το ζεύγος είχε πάρει διαζύγο εδώ και λιγότερο από ένα μήνα, αλλά συνέχιζαν να ζουν μαζί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...