ΗΠΑ

«Πυρ και μανία» οι Αμερικανοί Πεζοναύτες σε άσκηση εκκαθάρισης ναρκοπεδίου (βίντεο)


Το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ (USMC) είναι μια από τις πιο επίλεκτες και σκληρά εκπαιδευμένες στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου κάτι που αποδεικνύεται από τα σπάνια πλάνα κατά την διάρκεια των επικίνδυνων ασκήσεων που εκτελούν.

Οι δυνάμεις του USMC σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο πραγματοποιούν ασκήσεις εκκαθάρισης ναρκοπεδίων, χρησιμοποιώντας ειδικά οπλικά συστήματα, με τα οποία είναι σε θέση να εξουδετερώσουν τις «απειλές» με τις εκρήξεις που προκαλούνται αλλά και τον μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, να «πρωταγωνιστούν».

Ειδικότερα, οι στρατιώτες χρησιμοποιούν ειδικούς πυροκροτητές εκρηκτικής ύλης τύπου M58 Mine Clearing Line Charges (MICLIC) καθώς και άλλου είδους εκρηκτική ύλη στο πλαίσιο ασκήσεων που διήρκησε από τις 20 έως 21 Ιουλίου 2019 στο πεδίο βολών και εκπαίδευσης του USMC στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο:

onalert.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...