Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να παρουσιάσει προπονητή και… μεταγραφή

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου, τη στιγμή που εντείνονται οι μεταγραφικές διεργασίες

Οι διαδικασίες απόκτησης τουλάχιστον ενός εσωτερικού μέσου κορυφώνονται, με το όνομά του Φρανσέρτζιο να έρχεται στο προσκήνιο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος που ανήκει στην Μπράγκα, βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου στην Πορτογαλική ομάδα, καθώς σε αντίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στην εποχή Φερέιρα, δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης των ιθυνόντων του αγωνιστικού τμήματος και μπήκε στη «μαύρη λίστα». Ο Φρανσέρτζιο, που λίγες ημέρες μετά την μεταπήδηση του Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, άρχισε να προτείνεται σε ομάδες, έγραψε 60 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπράγκα υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το όνομά του βρίσκεται μεν ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «ασπρόμαυρων» όμως δεν είναι το μόνο, καθώς υπάρχει τουλάχιστον άλλη μια περίπτωση μέσου που έχει «προκριθεί». Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει μια από τις προσθήκες που στοχεύει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί ενισχυμένος αρχικά στα φιλικά που θα γίνουν από τις 20 μέχρι και τις 27 Ιουλίου, στο δρόμο για τους αγώνες της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο καιρός αποδείχθηκε σύμμαχος των ποδοσφαιριστών, καθώς οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη έκαναν τους ποδοσφαιριστές, που προπονήθηκαν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, να νιώθουν πως έχουν ήδη επιστρέψει στην Ολλανδία. Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία.

Η παρουσίαση του Φερέιρα

Μια μέρα πριν το δεύτερο ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με προορισμό αυτή τη φορά το Χορστ, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει η παρουσίαση του Αμπέλ Φερέιρα, στην αίθουσα «Aristotelis I» του «Makedonia Palace» (2:00 μ.μ.). Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε υπογράψει την σύμβαση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας επί Ολλανδικού εδάφους, και συγκεκριμένα τη δεύτερη μέρα παρουσίας του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Απελντοορντ, όπου και είχε καταλύσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, με τα δεδομένα που καταγράφηκαν να φέρνουν τη παρουσίασή του στο ενδιάμεσο των δυο κομματιών της προετοιμασίας.

Ολοταχώς για νέο ρεκόρ διαρκείας

Πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, ο αριθμός αυτών που δόθηκαν μέχρι χθες φέρνει τη φετινή επίδοση στη δεύτερη θέση της τελευταίας επταετίας. Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως ήδη 13.032 φίλαθλοι έχουν ανανεώσει το διαρκείας τους. Με εξαίρεση το περσινό καλοκαίρι, όταν και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε 20.122 εισιτήρια διαρκείας, από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι και το καλοκαίρι του 2017, ο μεγαλύτερος αριθμός διαρκείας που είχαν δοθεί ήταν τα 12.820, του καλοκαιριού του 2013, και χθες ξεπεράστηκε. Από την Δευτέρα (22/7) και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο καθώς τελειώνει το δικαίωμα διατήρησης της θέσης που είχαν οι κάτοχοι των περσινών διαρκείας, γεγονός που αναμένεται να φέρει ένα δεύτερο μεγάλο κύμα πωλήσεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...