Κόσμος

Πανικός σε πισίνα με τεχνητά κύματα στην Κίνα - Σηκώθηκε «τσουνάμι» και τραυμάτισε 44 άτομα! (βίντεο)


Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε πάρκο νερού στην Κίνα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το σύστημα της πισίνας που δημιουργεί τεχνητά κύματα δε λειτούργησε σωστά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μίνι «τσουνάμι».

Από το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Shuiyun Water Park στις 29 Ιουλίου, τραυματίστηκαν 44 άνθρωποι. Στο βίντεο που τραβήχτηκε από επισκέπτες της πισίνας, βλέπουμε τον κόσμο να κολυμπά αμέριμνος, όταν ξαφνικά ένα τεράστιο τεχνητό κύμα που θυμίζει τσουνάμι, τους χτυπά με φόρα και τους παρασέρνει.

Επικρατεί χάος με τον κόσμο να φωνάζει και να προσπαθεί να προστατευθεί. Αμέσως μετά το ατύχημα, στο βίντεο φαίνεται μια τραυματισμένη γυναίκα να έχει ξαπλώσει στο έδαφος, ενώ τρέχει αίμα από τα γόνατά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...