Κόσμος

Πανικός από πυρκαγιά σε υδάτινο πάρκο: Τουρίστες έτρεχαν τρομοκρατημένοι να σωθούν (εικόνες, βίντεο)

Εφιάλτης αποδείχθηκαν για πολλούς τουρίστες οι διακοπές σε θέρετρο της Γκραν Κανάρια, όταν ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε εστιατόριο κοντά σ’ ένα υδάτινο πάρκο.

Δραματικές εικόνες και βίντεο καταγράφουν σκηνές πανικού με αλλόφρονες τουρίστες μαζί με τα παιδιά τους να τρέχουν φορώντας τα μαγιό τους να σωθούν καλύπτοντας τα πρόσωπά τους για να προστατευθούν από τα σύννεφα μαύρου καπνού και να βρουν κάποιο ταξί για να απομακρυνθούν από το Aqualand στο θέρετρο Maspalomas.

https://youtu.be/VpQzJ7xOk3k

Οι καπνοί από την πυρκαγιά στο θέρετρο της Γκραν Κανάρια ήταν ορατοί από χιλιόμετρα

https://youtu.be/3p41dVr8Rqw

Οι υπεύθυνοι σήμαναν αμέσως συναγερμό και σύντομα κατέφθασαν στο υδάτινο πάρκο περιπολικά, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο.

Τουρίστες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν από την πυρκαγιά

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουγε δυνατές εκρήξεις καθώς το εστιατόριο παραδινόταν στις φλόγες, που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από έκρηξη φιαλών υγραερίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά στο εστιατόριο La Perla επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των πολλών απορριμμάτων που ήταν συσσωρευμένοι έξω απ’ αυτό.

Το υδάτινο πάρκο εκκενώθηκε λόγω της εγγύτητάς του με το εστιατόριο, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά χθες το απόγευμα και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς τουρίστας, πέραν ενός ατόμου που δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες για εγκαύματα. Τουλάχιστον 15 οχήματα υπέστησαν καταστροφές. «Καταφέραμε να γλιτώσουμε χάρις στις προσπάθειες του προσωπικού», δήλωσε ένας τρομοκρατημένος τουρίστας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...