Κοινωνία

Ουρές χιλιομέτρων στις Εθνικές Οδούς και στην Αττική Οδό λόγω τροχαίων

Αυξημένη είναι η κίνηση τόσο στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Αθηνών όσο και στην Αθηνών - Λαμίας, εξαιτίας τροχαίων ατυχημάτων. Νωρίτερα, άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια των Εθνικών Οδών και της Αττικής Οδού, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι, ενώ υπενθυμίζεται πως έως τις 8:00 της Δευτέρας η διέλευση των οχημάτων είναι δωρεάν.

Ειδικότερα, παρατηρούνται προβλήματα στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Αθηνών από τον Ισθμό έως τους Αγίους Θεοδώρους λόγω καραμπόλας τεσσάρων οχημάτων, καθώς και από τη Νέα Πέραμο έως την Πάχη Μεγάρων.

Την ίδια ώρα, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης, στο ρεύμα προς Αθήνα, σημειώθηκε τροχαίο, με αποτέλεσμα να είναι κι εκεί αυξημένη η κίνηση.

Τέλος, καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό από αεροδρόμιο έως Κάντζα, λόγω τροχαίου.

Το τροχαίο ανάμεσα σε ένα δίκυκλο και ένα ΙΧ έγινε στο ύψος στης Κάντζας.

Οι καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Παιανίας μέχρι το ύψος της Κάντζας, όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...