Πολιτική

Κλείνει σήμερα η διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

Η αυλαία θα πέσει με την ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης. Βάσει προγραμματισμού η διαδικασία θα ολοκληρωθεί πριν από τα μεσάνυχτα. Την Τετάρτη στη Βουλή το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Έως το τέλος της εβδομάδας το φορολογικό.

Οι μέρες που… ξεροσταλιάζαμε για να τελειώσει μια ψηφοφορία στη Βουλή μάλλον πέρασαν. Ας ελπίσουμε ανεπιστρεπτί. Σήμερα πέφτει η αυλαία της τριήμερης διαδικασίας για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Μόνο που η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν θα «πάει» ως τα μεσάνυχτα. Τουλάχιστον αυτό δείχνει ο προγραμματισμός μέχρι στιγμής.

Περίπου στις 18:00 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, με αντίστροφη σειρά. Τελευταίος θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η ομιλία του οποίου θα ρίξει και την αυλαία. Με βάση λοιπόν τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό και αν δεν προκύπτει κάτι έκτακτο, ονομαστική ψηφοφορία θα ξεκινήσει περίπου στις 22:30 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...