Κόσμος

Η συγκλονιστική προσπάθεια του Τιμ, ενός παιδιού με ακρωτηριασμένα χέρια να κάνει box jump challenge (βίντεο)

Η ομάδα της «NubAbility Athletics Foundation», ενός αθλητικού καμπ που απευθύνεται σε παιδιά που είναι εκ γενετής ή λόγω τραύματος χωρίς άκρα και τα παροτρύνει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, κατέγραψε και δημοσιοποίησε την συγκλονιστική προσπάθεια του Τιμ, ενός παιδιού με ακρωτηριασμένα χέρια να κάνει box jump challenge.

Μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες και με τις παροτρύνσεις των κόουτς, ο Τιμ ανεβαίνει στο κουτί ύψους 50 εκατοστών για να πέσει στη συνέχεια στην αγκαλιά της προπονήτριας του κλαίγοντας. Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, φιλοξενήθηκε στα μεγαλύτερα αμερικανικά δίκτυα και έχει πλέον εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το video με τη συγκλονιστική προσπάθεια του μικρού:

https://www.instagram.com/p/B0PqM34oliv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

«Μην ακούτε, μπορείτε»
Η ομάδα της «NubAbility Athletics Foundation» λίγες ώρες μετά έστειλε το δικό της μήνυμα στους αθλητές της μέσω του facebook αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Μπορείτε να κάνετε αυτό για το οποίο έχετε εκπαιδευτεί. Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε σκληρότερα, ίσως χρειαστεί να το κάνετε διαφορετικά από τους άλλους αλλά μπορείτε. Μην ακούτε όσους σας αμφισβητούν, βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και συνεχίστε να προσπαθείτε , αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε αυτό που θέλετε, πονέστε, τι κι αν είστε διαφορετικοί, είσαστε καμωμένοι για αυτή την ζωή, καθαρίστε το μυαλό σας, αποδείξτε ποιοι είστε…».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...