Οικονομία

Επικεφαλής Fairfax: Ανοίγονται προοπτικές για επενδύσεις στην Ελλάδα - Ενδιαφέρον για τουρισμό και αγορά ακίνητων

Συνάντηση σε εξαιρετικά θετικό κλίμα είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού ομίλου Fairfax, Prem Watsa.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, από την πλευρά της κυβέρνησης τονίστηκε η αποφασιστικότητα για την εμπροσθοβαρή εφαρμογή ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων με σειρά άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν σε δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Εικόνες: «Παρών» και ο Αδωνις Γεωργιάδης
Ο κ. Watsa έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς, όπως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι τουριστικές επενδύσεις. Σημειώνεται ότι στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/07) και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης με τον επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού ομίλου Fairfax, Prem Watsa.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης με τον επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού ομίλου Fairfax, Prem Watsa.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...