Εσωτερική Ασφάλεια

«Σφάζονται» στις φυλακές Κορυδαλλού: Σε εξέλιξη αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού και στην Αστυνομία. Μεγάλη αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων βρίσκεται σε εξέλιξη με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δυο κρατούμενοι να έχουν μεταφερθεί μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 στη Β’ πτέρυγα.

Στην άγρια συμπλοκή συμμετείχαν Αφγανοί, Πακιστανοί και Γεωργιανοί κρατούμενοι και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον Κορυδαλλό οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων έσπασαν μια κλειδαριά στην Α' Πτέρυγα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην άγρια συμπλοκή να πάρουν μέρος και κρατούμενοι της Α' Πτέρυγας ενώ όπως αναφέρεται οι κρατούμενοι έχουν πάρει κλειδιά από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Μέχρι στιγμής την κατάσταση, που σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν είναι γενικευμένη, ελέγχουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Υπό το φόβο ενδεχόμενης απόπειρας απόδρασης, η αστυνομία ενίσχυσε τις περιπολίες εκτός των φυλακών, αλλά μέχρι στιγμής δεν της έχει ζητηθεί να επέμβει.

Το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολυάριθμα βίαια επεισόδια σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος», κατά κόσμον Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη, κατάφερε να αποδράσει από τις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας.

Είχε προηγηθεί η απόδραση τεσσάρων, αλβανικής καταγωγής, κρατουμένων από το Τμήμα Μεταγωγών, στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...