Κοινωνία

Συναγερμός για μεγάλη φωτιά στη Δυτική Αχαΐα - Μάχη με τις φλόγες και στη Βοιωτία

Αντιμέτωποι με μια μεγάλη δασική πυρκαγιά είναι από τo μεσημέρι της Δευτέρας οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 13:30, με τη βασική εστία να εντοπίζεται στο δημοτικό διαμέρισμα Λαρισού του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Στην περιοχή βρίσκονται 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ έχει δοθεί εντολή απογείωσης σε δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη. Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική δεν έχει δώσει επίσημη ενημέρωση για την πυρκαγιά.

Πυρκαγιά και στη Βοιωτία
Να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και στη Βοιωτία. Η πυρκαγιά, όπως έγινε γνωστό, εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ελαιώνα που βρίσκεται μεταξύ των Πλαταιών στη Βοιωτία και Ερυθρών της Αττικής.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη Πυροσβεστική δύναμη από τη Θήβα προκειμένου να καταφέρει να οριοθετήσει τις φλόγες. Σημειώνεται, ότι στην περιοχή οι άνεμοι που πνέουν είναι ισχυροί με αποτέλεσμα το έργο των πυροσβεστών να γίνεται δυσκολότερο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...