Κόσμος

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη νεκρή νοσοκόμα στη Νίκαια- «Βγήκε στο μπαλκόνι κλαίγοντας κι έπεσε» (βίντεο)

Αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, συγκλονίζουν με τις περιγραφές τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα -η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά παράνομα- συνειδητοποίησε ότι γίνεται έλεγχος της Αστυνομίας.

Θέλοντας να αποφύγει τον έλεγχο, η 50χρονη με καταγωγή από την Αρμενία, βγήκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και πήδηξε στο κενό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς περιγράφουν οι μάρτυρες τις τραγικές αυτές στιγμές:

https://youtu.be/XHQSWrOoNGg

Από την πτώση της, η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και φέροντας πολλαπλά κατάγματα οδηγήθηκε στα Επείγοντα.

Σύμφωνα με τον Alpha, η ίδια είπε στους γιατρούς ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της και της έδωσαν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας κ. Γεωργόπουλο, ο τραυματισμός της ήταν αυτός που επέφερε και το θάνατό της.

«Έχει δοθεί εντολή να γίνει ιατροδικαστή εξέταση αλλά και κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Έρευνα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...