Κοινωνία

Σπιτικοί και εύκολοι τρόποι για να διώξετε μακριά τις κατσαρίδες (εικόνες)

Μπορείτε να απαλλαγείτε από την παρουσία τους εύκολα και γρήγορα.

Τώρα που το καλοκαίρι έχει φτάσει και η θερμοκρασία ανεβαίνει σε... επικίνδυνα επίπεδα, μεγαλώνει ο κίνδυνος για την εμφάνιση των κατσαρίδων στο σπίτι σας. Πάντως, υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε γρήγορα.

Δαφνόφυλλα: Οι κατσαρίδες απεχθάνονται τα φύλλα δάφνης. Έτσι, μια καλή λύση είναι να αφήσετε φύλλα κοντά στα μέρη που συχνάζουν, όπως τα ντουλάπια και τις μπαλκονόπορτες. Μία ακόμα λύση είναι να σφουγγαρίσετε με νερό που έχετε ρίξει μερικά δαφνόφυλλα.

Πιπέρι: Δημιουργήστε ένα μείγμα από μία κουταλιά σούπας πιπέρι καγιέν σε σκόνη και μία σκελίδα σκόρδο σ' ένα λίτρο νερού. Ρίξτε το μείγμα στον νεροχύτη και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Αμμωνία: Η μυρωδιά απομακρύνει τα ενοχλητικά έντομα. Διαλύστε δύο φλιτζάνια αμμωνία σ' ένα κουβά νερού και αδειάστε τον στον νεροχύτη. Δύσκολα θα δείτε και πάλι κατσαρίδα στο μπάνιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...