Περιβάλλον

Σπαρακτικό στιγμιότυπο: Ένα δελφίνι δεν αφήνει το νεκρό μικρό του να βυθιστεί στο νερό (βίντεο)


Ραγίζει καρδιές το βίντεο που δείχνει ένα δελφίνι να μην μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του μικρού του και να πασχίζει να μην το αφήσει να βυθιστεί μέσα στο νερό.
https://www.youtube.com/embed/H2nBGH13SOE

Το συγκινητικό περιστατικό κατέγραψε και «ανέβασε» στο Twitter η εταιρία κατασκευής κανό See Through Canoe και αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος δεν είναι το μόνο θηλαστικό που νιώθει πένθος.

Ένα ακόμη δελφίνι φαίνεται να κολυμπά στο πλευρό της μητέρας και να τη βοηθά να ανεβάσει ξανά στην επιφάνεια το νεκρό μικρό της, όταν ξεκινά να βυθίζεται.

«Η μητέρα — δελφίνι, δεν είναι έτοιμη να αποχωριστεί το νεκρό μικρό της και το σπρώχνει στη θάλασσα», σχολίασε στο σπαραξικάρδιο Tweet της, η See Through Canoe.

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιου είδους συμπεριφορά σε ζώα με ανώτερη νοημοσύνη και ενισχύει τα στοιχεία δείχνουν πως όπως και οι άνθρωποι και κάποια άλλα θηλαστικά δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...