Κόσμος

Πρωτότυπος τρόπος υποδοχής στην G20: Γιαγιάδες ραπάρουν διαφημίζοντας την πόλη τους (βίντεο)


Πιθανότατα δεν είναι το καλωσόρισμα που περιμένουν οι ηγέτες των πιο ισχυρών κρατών του κόσμου. Λίγες μόλις ημέρες πριν από την Σύνοδο Κορυφής των G20 στην ιαπωνική πόλη Οσάκα, ένα συγκρότημα που αυτοαποκαλείται «γιαγιάδες – ράπερς» κυκλοφόρησε ένα πολύχρωμο βίντεο καλωσορίσματος στα αγγλικά.

Το συγκρότημα που αποτελείται από ηλικιωμένες γυναίκες ονομάζεται «Obachaaan» (obachan σημαίνει ηλικιωμένη στα γιαπωνέζικα), χορεύει και ραπάρει στους δρόμους της Οσάκα με animal print μπλουζάκια και φανταχτερά κοσμήματα στο τελευταίο τους βίντεοκλιπ που ονομάζεται «Oba Funk Osaka».

Το ραπάρισμά τους φαίνεται να αψηφά την κατάστασή τους, με την μέση ηλικία των 7 μελών να είναι τα 66 χρόνια. Κατά την διάρκεια του βίντεο, οι ηλικιωμένες γυναίκες ραπάρουν - με ομολογουμένως λίγο περίεργα μεταφρασμένα αγγλικά – για τις αρετές της Οζάκα – όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής των G20 αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο – αναφερόμενες στην φιλικότητα, το δωρεάν Wi-Fi και το φημισμένο φαγητό της πόλης.

«Ας μιλήσουμε! Ας χορέψουμε!» ραπάρουν οι γιαγιάδες
«Ας μιλήσουμε! Ας χορέψουμε! Αυτή είναι η πανέμορφη πόλη της Οσάκα» λένε οι ηλικιωμένες γυναίκες συνεχίζοντας: «Η Οσάκα λατρεύει τα animal print της μόδας! Ας συζητήσουμε! Σκληρή συζήτηση! Ελάτε! Θέλετε καραμέλα;».
Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, « την λένε» λιγάκι στο Τόκιο, καθώς οι δύο πόλεις βρίσκονται σε μια φιλική αντιπαλότητα, με την μία γιαγιά να συγκρίνει λέγοντας πως οι κάτοικοι του Τόκιο δεν δίνουν ποτέ οδηγίες όταν τους ζητάει κάποιος, σε αντίθεση με τους κατοίκους της Οσάκα, που πάντα παρέχουν οδηγίες, ακόμη και αν δεν ξέρουν καν που είναι ατό το μέρος.


Οι γιαγιάδες, με μέση ηλικία πάνω από 60, φορούν φανταχτερά κοσμήματα και animal print ρούχα και χορεύουν στους δρόμους της Ιαπωνικής πόλης
Φυσικά, το βίντεο έχει γίνει viral, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 85.000 προβολές στο YouTube και τα σχόλια για την εκπληκτική φυσική κατάσταση των γηραιών γυναικών πέφτουν βροχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...