Αθλητισμός

Κόπα Αμέρικα: Λύτρωση στα πέναλτι για την Βραζιλία με 4-3 – Περιμένει Αργεντινή ή Βενεζουέλα

Η Βραζιλία ήταν κακή για ένα ακόμη ματς και χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την Παραγουάη και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα!

Η «σελεσάο» έμεινε στο 0-0 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι μέχρι το 70’. Οι οπαδοί αποδοκίμαζαν στην κερκίδα, αλλά η αλλαγή του Γουίλιαν άλλαξε την εικόνα της. Ο άσος της Τσέλσι μπήκε στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις. Είχε μάλιστα και δοκάρι στο 90’ , την ώρα που η Παραγουάη αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 58’ εξαιτίας αποβολής του Μπαλμπουένα.

Άντεξε όμως και πήγε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση στην διοργάνωση και μετά το 90λεπτο παίζουν πέναλτι οι ομάδες). Εκεί οι Βραζιλιάνοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και έφτασαν στην πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί θα περιμένουν το νικητή από το ζευγάρι Αργεντινή – Βενεζουέλα.

Βραζιλία – Παραγουάη 0-0 (4-3 πεν.)
Βραζιλία: Αλισον, Φελίπε Λουίς (46’ Αλεξ Σάντρο), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Ντάνι Αλβες (83’Πακέτα), Αρτούρ, Αλαν (71’ Γουίλιαν), Κουτίνιο, Εβερτον, Ζέσους, Φιρμίνιο.

Παραγουάη: Φερνάντες, Πίρις, Μπαλμπουένα, Γκόμεζ, Αλόνσο, Πέρεζ (75’ Ρόχας), Σάντσεζ (78’ Εσκομπάρ), Ορτίθ, Αλμιρόν, Αρθαμέντια (61’ Βαλντέζ), Γκονζάλες.

Η διαδικασία των πέναλτι:
Γκόμεζ απόκρουση Αλισον
Γουίλιαν 1-0
Αλμιρόν 1-1
Μαρκίνιος 2-1
Βαλντέζ 2-2
Κουτίνιο 3-2
Ρόχας 3-3
Φιρμίνιο άουτ
Γκονζάλες άουτ
Ζεσούς 4-3

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...