Κύπρος

Κλαίγοντας παραδέχτηκε τους επτά φόνους ο κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου: «Έχω διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα»

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου. Παραδέχτηκε τους επτά φόνους, αναγνωρίζονται ότι πρόκειται για «ειδεχθή εγκλήματα».

Τις δολοφονίες επτά ανθρώπων, πέντε γυναικών και δύο κοριτσιών, παραδέχθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 35χρονος ίλαρχος στην Κύπρο.

Η δράση του serial killer που αποκαλύφθηκε φέτος προκάλεσε αποτροπιασμό στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό, ενώ οδήγησε και σε παραιτήσεις στη Λευκωσία.

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο δικαστήριο φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών. Ο ίλαρχος δεν εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου ο άντρας με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε τα ειδεχθή εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται, όπως μετέδωσε το philenews.com.

«Έχω διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Αναγνωρίζω τα εγκλήματα μου. Δεν μπορώ να πάω πίσω στο χρόνο. Μπορώ να βοηθήσω στην εξιχνίαση. Να παραδεχθώ ενοχή να μη ζημιώσω άλλο την Κ.Δ. Συγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων και στις ψυχές των θυμάτων», ανέφερε ο 35χρονος ίλαρχος, σύμφωνα με το κυπριακό ΜΜΕ.

Ο άντρας έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της κυπριακής αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Τέλος, ζήτησε συγγνώμη και στη δική του οικογένεια.

Οι επτά δολοφονίες που παραδέχθηκε ενώπιον δικαστηρίου

Ο 35χρονος ίλαρχος παραδέχθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου τις εξής επτά δολοφονίες:

Τον θάνατο της Λίβιας με πνιγμό.

Τον θάνατο της 8χρονης Έλενας, κόρη της Λίβιας.

Την απαγωγή και τον θάνατο της Μαρικάρ με πνιγμό.

Την απαγωγή και θάνατο της Μαρί Ρόουζ με πνιγμό.

Την απαγωγή και θάνατο της 6χρονης Σιέρα.

Την απαγωγή και θάνατο της Ασμίτα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Την απαγωγή και φόνο της Αριάν με πνιγμό.

Ο 35χρονος μετά την ομολογία και την ανεύρεση των επτά σορών βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά φορές ισόβια. Είναι ο πρώτος κατηγορούμενος στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου που αντιμετωπίζει τέτοια ποινή.

Το Κακουργιοδικείο αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας την ποινή του 35χρονου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...