Πολιτική

Ευρωβουλευτής- τηλεπλασιέ: Όταν ο Βελόπουλος πουλούσε φάρμακα για την άνοια και την φαλάκρα... ενώ ήταν καραφλός!



Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω του καθώς "από το πουθενά" κέρδισε στις ευρωεκλογές το 4% περίπου των ψηφοφόρων. Ο λόγος για τον Κυριάκο Βελόπουλο, πρώην τηλεπλασιέ με την στροφή του στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος «τράβηξε πάνω του» τα φώτα της δημοσιότητας όταν στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου κατόρθωσε να αποσπάσει δύο έδρες στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο. Όμως, ο ηγέτης Ελληνικής λύσης κατάφερε να γίνει γνωστός και ως «τηλεπλασιέ».

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης κατάφερε να «χτίσει» επίσης όνομα στα τηλεπαράθυρα μικρών καναλιών, προωθώντας κάποια αμφιβόλου ποιότητος παραφαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία ισχυριζόταν πως είχαν τις ικανότητες να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε προβλήματα όπως η κατάθλιψη και η άνοια.

 
https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1139606911895179267?ref_src=twsrc%5Etfw

 

​Αξέχαστες θα μείνουν δίχως αμφιβολία οι στιγμές που ο κ. Βελόπουλος στις ώρες που εξασφάλιζε σε μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς προωθούσε το περίφημο φάρμακο «τελοπόν». Όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, το εν λόγω φάρμακο, μαζί με βότανα, όπως το εκχύλισμα κουρκουμίνης, υποσχόταν ότι θα βοηθούσε τους αγοραστές του να ξεπεράσουν την άνοια, την κατάθλιψη και τον πόνο στη μέση!

 
https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1139805768662884352?ref_src=twsrc%5Etfw

 

«Τελοπόν και τελειώστε με το πρόβλημα μαζί με τα βότανα. Τέρμα η κατάθλιψη και η άνοια» ανέφερε τότε στα τηλεπαράθυρα ο κ. Βελόπουλος.

Βέβαια, η κορύφωση όλων αυτών ήταν το γεγονός πως αν και καραφλός ο ίδιος, δεν δίσταζε να πουλά φάρμακο κατά της αλωπεκίασης για την «αναγέννηση των μαλλιών».

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...