Πολιτική

Επίθεση Φίλη σε Καραμανλή: «Έριξε την Ελλάδα στο γκρεμό της χρεοκοπίας»-Βίντεο

Η μάχη μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης θα γίνεται ανελέητη.

Για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή είδαμε τον Νίκο Φίλη να του εξαπολύει επίθεση.

Ο πρώην πρωθυπουργός οποίος μετά από δέκα χρόνια αποχής από δημόσιες δηλώσεις άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μετά τον πρωθυπουργό και ο Νίκος Φίλης μίλησε με πολύ σκληρά λόγι αγια τον πρώην πρωθυπουργό.

Στο κατάμεστο «ΤΡΙΑΝΟΝ», στην κεντρική του πολιτική εκδήλωση ο πρώην υπουργός Παιδείας φάνηκε να αφήνει στην άκρη την «πολιτική ευγένεια» απέναντι στον Κώστα Καραμανλή που όλο το προηγούμενο διάστημα χαρακτήριζε τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την «Καραμανλική Δεξιά» και «πυροβόλησε κατά ριπάς» εναντίον της ΝΔ για την διακυβέρνηση Καραμανλή.

Μάλιστα τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Μύρισε εξουσία. Βρήκε μετά από 10 χρόνια τη μιλιά του. Μας θύμισε ποιο κόμμα, ποιες πολιτικές, ποια πρόσωπα έριξαν την χώρα στο γκρεμό της χρεοκοπίας».

Χαρακτηριστικά η ομιλία του:

https://youtu.be/bmFJHE7PR5w

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...