Κόσμος

Εντυπωσιακό: Εφτιαξαν δάσος με καταρράκτες μέσα στο αεροδρόμιο Σιγκαπούρης (βίντεο)

Με τον ίδιο τρόπο που το φως «μεταδίδεται» από δέντρο σε δέντρο, αλλάζουν συνεχώς και οι χρωματικοί τόνοι. Οι οποίοι μεταβάλλονται και ανάλογα με το υψόμετρο στο οποίο βρίσκεται το κάθε δέντρο κατά μήκος του μονοπατιού της «Δασώδους κοιλάδας Shiseido». Το φως που αντηχεί από τα μέσα προς τα έξω σηματοδοτεί μια παρουσία και έτσι ενδυναμώνει τη συνείδησή μας ότι υπάρχουν και άλλοι μέσα στον δημόσιο χώρο.

Το αεροδρόμιο στη Σιγκαπούρη είναι ένα δάσος με καταρράκτες

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ  οι εγκαταστάσεις του teamLab είναι προϊόν έρευνας της σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και του κόσμου, μέσω τέχνης.

Δυο εγκαταστάσεις στο αεροδρόμιο για τη βόλτα των επιβατών, πριν ή μετά την πτήση

Το έργο τέχνης μεταμορφώνεται λόγω της παρουσίας άλλων και αυτό, με τη σειρά του, αλλάζει και επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις μεταξύ όσων βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η εμπειρία αυτών των εγκαταστάσεων υπερβαίνει και θολώνει τα όρια μεταξύ των ανθρώπων και του έργου τέχνης, μεταξύ του εαυτού μας και των άλλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...