Πολιτική

Ελπίζει ακόμα η Φωτίου: «Αναστρέψιμη η διαφορά των 9,5 μονάδων με ΝΔ»

Την αισιοδοξία της πως η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ κατά 9,5 μονάδες στις ευρωεκλογές, είναι αναστρέψιμη, εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Στην διάρκεια ανοιχτής συνέλευσης μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, που έγινε στον Βόλο, η κα. Φωτίου ανέφερε πως ο κόσμος «δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη», αλλά πως έχασε η κυβέρνηση κοινό «που δεν πήγε να ψηφίσει».

«Ο λαός ανησυχεί μη τυχόν και χαθούν όσα κατάφερε με μεγάλες θυσίες. Τα νούμερα δείχνουν πως χάσαμε ένα μεγάλο κοινό, που δεν ήρθε να ψηφίσει. Δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης βρίσκεται στις ψήφους του. Έχουμε λοιπόν μια μεγάλη δεξαμενή, στην οποία απευθυνόμαστε κατ' αρχήν και οι οποίοι πιστεύουμε πως είναι οι ρυθμιστές των εκλογών. Αυτοί μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά στους παρευρισκόμενους. Η Φωτίου είχε κάνει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως «θα προσπαθήσει να φέρει τον μεσαίωνα» για το κοινωνικό κράτος και τώρα θεωρεί πως ο κόσμος δεν τον στήριξε με την ψήφο του, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν που έχασε έδαφος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...