Κόσμος

Γεωργία: Ένταση στη Τυφλίδα - Οδομαχίες έξω από τη Βουλή

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ένταση επικράτησε έξω από το κοινοβούλιο στην Τιφλίδα, όταν διαδηλωτές ζητούσαν την καθαίρεση του Προέδρου του Κοινοβουλίου και του Υπουργού Εσωτερικών της Γεωργίας.

Συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας σημειώθηκαν στην Τιφλίδα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ. Ζητούν την καθαίρεση του Προέδρου του Κοινοβουλίου και του Υπουργού Εσωτερικών της Γεωργίας.

Τεταμένη είναι η κατάσταση έξω από το γεωργιανό κοινοβούλιο.

Οι διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί εκεί, ανάμεσα τους και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης προσπαθούν να εισβάλλουν στο κτήριο του κοινοβουλίου στην Τιφλίδα.

Στα αιτήματά τους η καθαίρεση του Προέδρου του Κοινοβουλίου και του Υπουργού Εσωτερικών της Γεωργίας, όπως ανέφερε νωρίτερα το γεωργιανό κανάλι 1.

Η αστυνομία τους απαγόρευσε την πρόσβαση στο κτίριο.

Μπουκάλια και άλλα αντικείμενα εκτοξεύθηκαν από τους διαδηλωτές, απέναντι σε ειδική μονάδα της αστυνομίας που βρισκόταν στην περιοχή.

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών αρχών, ορισμένοι διαδηλωτές κατάφεραν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...