Κύπρος

Αποκάλυψη-σοκ για την μικρή Σιέρα: Γυμνό και δεμένο με κολλητική ταινία βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της στην Κύπρο

Ένα νέο ανατριχιαστικό στοιχείο που αφορά στις συνθήκες που εντοπίστηκε η 6χρονη Σιέρα στην Κύπρο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον serial killer στην Κύπρο και την άτυχη 6χρονη Σιέρα σχετικά με τις  συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε η σορός της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του ΣΙΓΜΑ, Έλενας Λουκά, το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Σιέρα εντοπίστηκε γυμνό και δεμένο με πλαστική κολλητική ταινία, στην Λίμνη Μεμή.

Το συγκεκριμένο στοιχείο αξιολογείται με ιδιαίτερη προσοχή από τους ανακριτές του ΤΑΕ. Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Σιέρα, κόρη της επίσης δολοφονηθείσας Μαίρη Ρόουζ, εντοπίστηκε την Τετάρτη (12/6) στη Λίμνη Μεμή από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal. Η μικρή Σιέρα ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι με σχοινί και τσιμεντομπλόκ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...