Τεχνολογία

Η χωμάτινη Lamborghini Huracan Sterrato είναι γεγονός - Δείτε τις εικόνες

Ένα αυτοκίνητο για τρελά γκάζια που κόβει την ανάσα!

Του Γιάννη Σκουφή

Όσο απίστευτη και αν ακούγεται μια crossover εκδοχή της Huracan, τόσο απίθανο ακουγόταν πριν από μια δεκαετία ένα SUV με τα σήματα της Lamborghini (ή της Ferrari, της Aston Martin, της Bentley, της Rolls-Royce). Και από την στιγμή που το concept της Sterrato είχε πολύ θετική ανταπόκριση από δυνητικούς αγοραστές με το ανάλογο πορτοφόλι οι Ιταλοί σκέπτονται πολύ σοβαρά να προχωρήσουν στην παραγωγή του από το 2021.

Αν τελικά δοθεί το πράσινο φως θα αφορά περιορισμένο αριθμό των σπέσιαλ αυτών Huracan. Για την ακρίβεια όχι και τόσο περιορισμένο, καθώς αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση θα μπορούσαν να κατασκευαστούν από 500 έως και 1.000 αυτοκίνητα. Ο τεχνικός διευθυντής της Lamborghini δεν επιβεβαίωσε τα σχέδια για παραγωγή, αλλά δεν τα διέψευσε. Όπως εξήγησε ο Maurizio Reggiani, η «…επιχειρηματικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα μπορούσε να κατασκευαστεί και να υπάρχει και κέρδος».

Από την άλλη μια ειδική έκδοση της 10κύλινδρης Huracan με εκτός δρόμου δυνατότητες και 640 τουλάχιστον ίππους θα μπορούσε αφενός να πρωτοτυπήσει στην αγορά των supercars και αφετέρου να ενισχύσει τις πωλήσεις της μέχρι και το 2024, οπότε και θα αντικατασταθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...