Βαλκάνια

Έρχεται η απόλυτη «κόλαση»: Aιματοχυσία ετοιμάζουν οι Κοσοβάροι - Στα σκαριά η δημιουργία υπηρεσίας για εκτελέσεις Σέρβων!

Αντισερβικό άξονα δημιούργησαν οι ΗΠΑ με Κροατία, Αλβανία και Κόσοβο μέσω νατοϊκής στρατιωτικής  άσκησης με την επωνυμία «Άμεση Ανταπόκριση 2019», η οποία διεξάγεται στην Κροατία στο  Ζαντάρ.

Πρόκειται για την δημιουργία επίλεκτης κοινής δύναμης από ειδικές δυνάμεις  της Αλβανίας, της Κροατίας  και των νεοσύστατων ΕΔ  του Κοσσυφοπεδίου.

Το μελλοντικό σχέδιο του ΝΑΤΟ για την περιοχή περιλαμβάνει στο επόμενο στάδιο του, την δημιουργία μόνιμης κοινής δύναμης από τις χώρες αυτές για αντιμετωπιστεί ο σερβικός στρατός και οι εκατοντάδες Ρώσοι σύμβουλοι,  που περιδιαβαίνουν στην Ν.Σερβία και στο Βόρειο Κόσοβο.

Την ίδια στιγμή έχουμε ανησυχητικές πληροφορίες του σερβικού τύπου που φέρουν τις μυστικές υπηρεσίες του Κοσόβου να ιδρύουν υπηρεσία «εκτελεστών» στα πρότυπα της ισραηλινής Μοσάντ, για να εξουδετερώσει " Σέρβους εγκληματίες" σε όλο τον κόσμο.

Το  πρώην μέλος του αλβανικού απελευθερωτικού στρατού KLA, Ridvan Tahiri μίλησε για την δημιουργία ειδικής υπηρεσίας πληροφοριών βασισμένης στο μοντέλο της ΜΟΣΑΝΤ, με σκοπό να  απαγάγει και να εκτελεί Σέρβους, οι οποίοι θα είναι ύποπτοι για υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο.

Οι επιχειρήσεις αυτού του τύπου δεν θα πρέπει να περιορίζονται μόνο στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου, αλλά και πέραν αυτού, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρων των Βαλκανίων και της Σερβίας φυσικά.

«Για τη σύλληψη εγκληματιών πολέμου που διέπραξαν τα εικαζόμενα εγκλήματα και τη φερόμενη γενοκτονία εναντίον Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο, θα πρέπει να δημιουργηθούν διάφορες επιχειρησιακές ομάδες.

Η πρώτη ομάδα θα συλλέγει τα  δεδομένα του στόχου και θα διεξάγει την στενή παρακολούθησή του.

Η δεύτερη ομάδα θα αποσκοπεί στην εξάλειψη του στόχου (εκκαθάριση ή απαγωγή), ενώ η τρίτη ομάδα θα εξασφαλίζει την μεταφορά των απαχθέντων στην Πρίστινα μέσω διπλωματικών οδών», εξηγεί ο Tahiri.

Σύμφωνα με αυτό το δελτίο τύπου, όλοι οι ηγέτες του Κοσσυφοπεδίου γνωρίζουν το σχέδιο αυτό.

Το κύριο σχέδιο των Αλβανών Κοσοβάρων είναι να προκαλούν τους Σέρβους κατοίκους της Μιτρόβιτσα συνεχώς, θέλοντας να τους εξωθήσουν ουσιαστικά σε νέα φυγή,  λόγω του σχεδίου ενώσεως με την Αλβανία έως το 2025.  

Για το ζήτημα αυτό, Αλβανός πρώην μέλος των μυστικών υπηρεσιών προειδοποιεί για  τον τεράστιο κίνδυνο στην Μιτρόβιτσα, από την ισχυρή παρουσία Ρώσων πρακτόρων, οι οποίοι μαζί με Σέρβους, ετοιμάζουν σοκ και δέος στους συμπατριώτες του.

Το μέλος της αλβανικής υπηρεσίας πληροφοριών SHISH, μέλος του αλβανικού απελευθερωτικού στρατού KLA και KPC, Naim Miftari, προειδοποίησε για τον κίνδυνο που μπορεί να προκληθεί στη Μιτρόβιτσα.

Ο Αλβανός «ειδικός», αναφέρει σενάριο που προμηνύει ακόμα και την διχοτόμηση της πόλης με ρωσική βοήθεια.

Ο Miftari προειδοποιεί την Ειδική Αστυνομική Μονάδα του Κοσσυφοπεδίου, ROSU, για το τι μπορεί να συμβεί στη Μιτρόβιτσα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη Μιτρόβιτσα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν επαγγελματίες, Ρώσους-Σέρβους εκτελεστές  οπλισμένους ως τα «δόντια», οι οποίοι εξουδετερώνουν τους πάντες  και τα πάντα.

Επίσης είναι γνωστό ότι εκατοντάδες Ρώσοι επίλεκτοι πράκτορες της GRU βρίσκονται στην περιοχή της σερβοβοσνιακής δημοκρατίας στην Βοσνία, στο Νις της Σερβίας και στην Μιτρόβιτσα, προκειμένου να προβούν σε επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης και εμπλοκής της Ρωσίας στα Βαλκάνια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ