Αθλητισμός

Volleyleague: Νίκη τίτλου για Ολυμπιακό - 3-1 τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»

Με επίδειξη δύναμης πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Volleyleague Ανδρών.

Με τον ΠΑΟΚ να «εμφανίζεται» στο γήπεδο μόνο στο πρώτο σετ, οι ερυθρόλευκοι έκαναν με σχετική ευκολία το 3-1 σετ και βρίσκονται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Με την πλάτη στον τοίχο ο «δικέφαλος του Βορρά», θα προσπαθήσει στον τρίτο τελικό (Πέμπτη 9/5) να «απαντήσει» στο μπρέικ και να στείλει ξανά τη σειρά στη Θεσσαλονίκη, για να μείνει ζωντανός στο όνειρο του νταμπλ.

Το επιθετικό βάρος του Ολυμπιακού σήκωσε ο Ραουβέρντινκ με 22 πόντους, ενώ ακολούθησαν από κοντά οι Αλεξίεφ και Σμιτ με 17 και 16 αντίστοιχα, ενώ μοναδικός διασωθείς για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Κλάπβαϊκ με 23 πόντους, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν άσοι.

Τα σετ: 25-23, 21-25, 17-25, 15-25

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...