Κύπρος

Serial killer στην Κύπρο: Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη – Επιστρατεύτηκε γεννήτρια με προβολείς

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη της Κύπρου με τις Αρχές να επικεντρώνονται στο σημείο όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τη σορό της 8χρονης Elena Natalia Bunea, κόρη της Livia, που δολοφόνησε ο 35χρονος ίλαρος Νίκος Μεταξάς.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, το Σάββατο επιστρατεύτηκε και γεννήτρια με τέσσερις ισχυρούς προβολείς προκειμένου να βοηθήσει στη διεξαγωγή των ερευνών.

Οι πληροφορίες από την ομάδα διεξαγωγής των ερευνών αναφέρουν ότι η λάσπη έχει φτάσει μέχρι και πάνω από τη μέση του δύτη.

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης ξεκαθαρίζουν πως το σενάριο να αδειάσει η λίμνη είναι εκτός πραγματικότητας καθώς το νερό είναι τοξικό και δεν υπάρχει ασφαλής χώρος απόρριψης.

Επίσης οι κυπριακές Αρχές έχουν αποστείλει αίτημα στη Βρετανία για να τους χορηγηθεί ραντάρ διήθησης εδάφους για να συνδράμει τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη.

Το Σάββατο δεν διενεργήθηκαν έρευνες στη λίμνη Μεμί καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης των ευρημάτων της σάρωσης του βυθού με sonar. Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος έχει ομολογήσει πως στη λίμνη Μεμί έχει πετάξει τη σορό της 6χρονης Sierra, κόρη της Mary Rose.

Στην Κόκκινη Λίμνη οι Αρχές αποσκοπούν στον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας που έχει ομολογήσει ότι έχει πετάξει ο 35χρονος με τη σορό της Maricar Valdez.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...