Κύπρος

Serial Killer στην Κύπρο: Ιατροδικαστής της Scotland Yard για την νεκροτομή της 8χρονης Έλενας

Το πτώμα του άτυχου κοριτσιού στα χέρια ενός έμπειρου επαγγελματία.

Στην Κύπρο αναμένεται να φτάσει σήμερα (12/5/2019) ο Κύπριος ιατροδικαστής Αντρέας Μαρνερίδης ο οποιος συμμετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard, για να διενεργήσει νεκροτομή στην σορό της 8χρονης Elenas Natalia κόρη της 36χρονης Livia Florentina Bunea, ενώ συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες στην λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο.

Σύμφωνα με το Cyprusnews.gr η νεκροτομή επί της σορού της 8χρονη Έλενας αναμένεται να διενεργηθεί αύριο. Οι σοροί των δυο θυμάτων (μητέρας και κόρης) του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά εντοπίστηκαν σε απόσταση δυο μέτρων η μια από την άλλη στην «Κόκκινη Λίμνη».

Η ανάσυρση της πρώτης βαλίτσας έγινε την Κυριακή του Πάσχα, εντός του οποίου βρέθηκε η σορός της 36χρονη Livia Florentina Bunea, ενώ η ανάσυρση της σορού της 8χρονης Elenas Natalia έγινε μια εβδομάδα μετά

Θυμίζουμε πως οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ ήταν συγκινημένοι κατα την ανάρυρση. Μόλις ο δύτης εξήλθε της λίμνης με τη βαλίτσα που έκρυβε το θάνατο ενός 8χρονου παιδιού όλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν. Έφερε άλλωστε σε πέρας μία από τις πιο δύσκολες αποστολές.

Κατά την διενέργεια των νεκροτομών από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδης και τους 3 Κύπριους ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα, Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους διαφάνηκαν αρκετά σημαντικά ευρήματα για τον τρόπο δράσης του 35χρονου.

Τώρα σε ότι αφορά την αίτια θανάτου της 30χρονης Asmita Khadka Bista από το Νεπάλ, η οποία εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής της Ορούντας , διαφάνηκε πως ο εκ πρώτης όψεως ο θάνατος της επήλθε μετά από χτύπημα στο κεφάλι.

Με βάση αυτό το στοιχείο φαίνεται ότι ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς άλλαξε τον τρόπο που σκότωνε τα θύματά του καθώς κάποιες γυναίκες τις σκότωσε διά στραγγαλισμού ή διά στραγγαλισμού με κεφαλοκλείδωμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...