Κοινωνία

Φρικτός θάνατος για 24χρονη: Πνίγηκε στην μπανιέρα της αφού χτύπησε το λαιμό της και παρέλυσε

Τραγικό θάνατο στην μπανιέρα του σπιτιού της βρήκε μια 24χρονη Ρουμάνα.

Η 24χρονη Flavia Ioana πνίγηκε, αφού έχοντας παραλύσει από ένα χτύπημα στην μπανιέρα, ήταν ανίκανη να αντιδράσει.

Η πρωτοφανής τραγωδία συνέβη στο σπίτι του φίλου της στην πόλη Ντέβα. Ο φίλος της, μάλιστα, ο οποίος εκείνη τη στιγμή απουσίαζε, ήταν αυτός που σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, την εντόπισε αναίσθητη και ειδοποίησε έντρομος τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν στο διαμέρισμα, ήταν πολύ αργά για την άτυχη Φλάβια και δεν κατάφεραν αν την επαναφέρουν στη ζωή.

Ο αδερφός της με ανάρτησή του στα social media επιβεβαίωσε το ανατριχιαστικό σενάριο της Αστυνομίας γράφοντας: «η αδερφή μου χτύπησε το λαιμό της στην άκρη της μπανιέρας με αποτέλεσμα να παραλύσει από τη ζημιά που έγινε στα νεύρα της και να πνιγεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και χωρίς να νιώσει κάποιο πόνο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της».

Οι Aρχές περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστώσουν αν η 24χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας πριν μπει στο μπάνιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...