Πολιτική

Τα δύο κόμματα «έκπληξη» του exit poll - Άνοδος για Βαρουφάκη και Βελόπουλο

Ευρωβουλευτή διεκδικούν το ΜέΡΑ25 και η Ελληνική Λύση. Τα κόμματα του Γιάννη Βαρουφάκη και του Κυριάκου Βελόπουλου αντίστοιχα, έκαναν την έκπληξη στο κοινό exit poll.

Ντέρμπι και εκπλήξεις έκρυβε το αποτέλεσμα του κοινού exit poll που διεξήχθη από έξι τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Alpha, Open, One Channel, Star και ΣΚΑΪ).

Σύμφωνα με αυτό, προβάδισμα φαίνεται να έχει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, το ενδιαφέρον στρέφεται σε δύο νέα κόμματα που διεκδικούν ευρωβουλευτή, εκείνο του Γιάννη Βαρουφάκη (ΜέΡΑ25) και του Κυριάκου Βελόπουλου (Ελληνική Λύση).

Συγκεκριμένα, το εύρος του ΜέΡΑ25 στο κοινό exit poll των ιδιωτικών καναλιών διαμορφώνεται στο 2,5-4,5%, ενώ το ίδιο εύρος (2,5-4,5%) διαμορφώνεται και για την Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, στην πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος της Κάπα Research για την ΕΡΤ, το εύρος για το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη διαμορφώνεται στο 2,5 — 3,5%, ίδιο ποσοστό που διαμορφώνεται και για το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...