Εσωτερική Ασφάλεια

Συνελήφθη και ο δεύτερος δραπέτης των φυλακών του Αυλώνα

Συνελήφθη και ο δεύτερος δραπέτης των φυλακών, σε ένα παράπηγμα κοντά στις φύλακες του Αυλώνα. Ο πρώτος δραπέτης είχε συλληφθεί σήμερα, στην Ομόνοια.

Μόνο λίγες ώρες «ελευθερίας» απόλαυσε ο νεαρός απο την Συρία, όπως άλλωστε και ο σκληροτράχηλος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος συνελήφθη σε επιχείρηση της Αστυνομίας, στην Ομόνοια, νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 21χρονος απο την Συρία, ο οποίος εκρατείτο στις φυλακές από τον Μάιο του 2018 και απέδρασε το βράδυ της Δευτέρας, συνελήφθη σε μικρή απόσταση απο τις Φυλακές Αυλώνα, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι αστυνομικοί ειναι βέβαιοι για την ταυτότητα του, ωστόσο περιμένουν και τυπικά την διασταύρωση των στοιχείων και την δακτυλοσκόπηση, προκειμένου με πλήρη βεβαιότητα να ανακοινωθεί ότι και οι δύο δραπέτες έχουν πλέον συλληφθεί και δεν συνιστούν απειλή για κανέναν.

Λίγο νωρίτερα, συνελήφθη στην Ομόνοια ο Αλβανός δραπέτης απο τις Φυλακές Αυλώνα.

Πρόκειται για άτομο με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού», στην οποία, βάσει των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, ηγετικό ρόλο είχε ο βαρυποινίτης Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Η απόδραση δύο κρατουμένων σημειώθηκε στις 21:40 της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας κρατούμενος πήδηξε αρχικά την περίφραξη των φυλακών.

Ενας αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε, ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο. Ωστόσο, ένας δεύτερος κρατούμενος πήδηξε την περίφραξη, γρονθοκόπησε τον αστυνομικό και κατάφεραν να διαφύγουν και οι δύο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...