Πολιτική

Σάλος από τις δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ για «πολιτικούς αιχμαλώτους πολέμου»


Αντιδράσεις έχουν προκληθεί τόσο στα social media όσο και σε πολιτικό επίπεδο από τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη.

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης ανέφερε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών, είτε των πολιτικών».

Με βάση την συγκεκριμένη αναφορά η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου σχολίασε με tweet: » Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ «αιχμαλώτους πολέμου» αλλά μας «καθησυχάζει»ότι θα …σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης! Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο».

Τι απαντά ο ίδιος ο Αριστοτέλης Αιβαλιώτης
Με αναρτησή του στο facebook ο κ. Αιβαλιώτης αναφέρει ότι διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του και ότι έκανε χιούμορ… και παραθέτει και το βίντεο. Γράφει: «Το βίντεο του Attica Tv που έγινε θέμα καθώς διεστράφη μια χιουμοριστική μου ατάκα (με στροφή 180 μοιρών) και έγινε μαύρη προπαγάνδα εναντίον μου από το ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και η Σβίγγου ασχολήθηκε μαζί μου…»

Για τους καλοπροαίρετους

https://www.facebook.com/aristotelis.aivaliotis/posts/10157206131608610&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...