Αθλητισμός

Ρεάλ: Ζητά 100 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Ράμος

Η «ρήξη» μεταξύ των δύο πλευρών είναι ολική, με τον αρχηγό των «Μερένχες» να έχει πληγωθεί από τα λόγια του αφεντικού της ομάδας, που είχε αναφέρει πως είναι αυτός που την επιβαρύνει περισσότερο, τόσο ως παρουσία όσο και οικονομικά.

Κάπως έτσι, ψάχνει την επόμενη ομάδα του, αν και με όσα αξιώνει η «Βασίλισσα» δε θα είναι πολλά... τα άλογα στην κούρσα.

Όπως αποκαλύπτει η «As», η Ρεάλ ζητά τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ, για να παραχωρήσει τον Σέρχιο Ράμος αυτό το καλοκαίρι. Σκοπεύει, εν ολίγοις, να κάνει τα ίδια, με εκείνα που έκανε στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν τον έδωσε στη Γιουβέντους, με τους «Μπιανκονέρι» να φαντάζουν ως φαβορί, μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι αυτό θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για ακόμη μια φορά προς... Μαδρίτη μεριά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...