Κυβέρνηση

Ο Μπορίσοφ μετέδιδε ζωντανά την ξενάγηση στον Τσίπρα- Στα βουλγάρικα και οδηγώντας μαύρο τζίπ! (βίντεο)


Live μετάδοση τη βόλτα του με τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στη Βουλγαρία με ελικόπτερο και τον υποδέχτηκε ο Μπορίσοφ ο οποίος οδήγησε το τζιπ με τον Έλληνα πρωθυπουργό συνοδηγό, προς το Κίρκοβο για τα εγκαίνια της έναρξης κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου IGB.

Η συνεννόηση δεν ήταν και τόσο εύκολη αφού ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας δεν μιλάει αγγλικά και απευθυνόταν στον Αλέξη Τσίπρα στα βουλγαρικά.

Ο Μπορίσοφ συνέχισε να μιλά βουλγάρικα για αρκετή ώρα με τον κ. Τσίπρα να ρωτά για το Κίρκοβο και να ακούγεται στο… βάθος ένα ναι.

Ο Μπορίσοφ συνέχισε να μιλάει και κάποια στιγμή… ανέλαβε δράση ο μεταφραστής.

«Έχουμε εκλογές αλλά μετά τις εκλογές πρέπει να συνεργαστούμε», είπε σύμφωνα με τον μεταφραστή ο Βούλγαρος πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαμογέλασε και είπε: «Oκ. Αλλά για εσάς δεν είναι τόσο σημαντικές αυτές οι εκλογές αφού είχατε εθνικές εκλογές πριν από μερικούς μήνες ε;».

Το τζιπ ξαφνικά σταμάτησε σε ένα σημείο που είχαν συγκεντρωθεί πολίτες οι οποίοι άρχισαν να χαιρετούν τους δυο πρωθυπουργούς. Κατέβηκαν από το τζιπ τους χαιρέτισαν και στην συνέχεια αφού έβγαλαν μερικές φωτογραφίες επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητο.

Ο Μπορίσοφ έδειξε στον Τσίπρα ένα μαγαζί με Έλληνες ιδιοκτήτες με έναν να τους ζητά να σταματήσουν λέγοντας «έλα» και τον Βούλγαρο πρωθυπουργό να απαντά «έλα».

Έπειτα ο Μπορίσοφ ξενάγησε τον Τσίπρα, μίλησε για τα χιονοδρομικά κέντρα που επισκέπτονται Έλληνες και Τούρκοι, τα έργα που έχει κάνει στη Βουλγαρία και τους ελέγχους στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα που γίνονται γρήγορα.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fboyko.borissov.7%2Fvideos%2F2441774419383947%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...