Κύπρος

Κύπρος: Εντοπίστηκε τρίτη πλάκα τσιμέντου στην Κόκκινη Λίμνη

Δύο ακόμη τσιμεντομπλόκ είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες μέρες στο σημείο, με τις αρχές να ερευνούν αν το εύρημα συνδέεται με την υπόθεση του καθ’ ομολογίαν serial killer.

Ένα τρίτο τσιμεντομπλόκ, παρόμοιο με τα άλλα δύο που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες μέρες, βρέθηκε από δύτη στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση του serial killer στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το politis.com.cy, στην τσιμεντένια πλάκα υπήρχε δεμένο ένα σκοινί.

Οι προσπάθειες των αρχών επικεντρώνεται στην ανάσυρση του αντικειμένου, προκειμένου να εξεταστεί αν το εύρημα συνδέεται με την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

© AP PHOTO / PETROS KARADJIAS

Στο μεταξύ το σύστημα Sonar αναμένεται να αποχωρήσει, καθώς έχει ολοκληρωθεί η σάρωση και στην Κόκκινη Λίμνη, αλλά και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση του serial killer έχουν ληφθεί 450 καταθέσεις, αριθμός ρεκόρ για τέτοιες υποθέσεις, έχουν παραληφθεί 355 τεκμήρια, ενώ υπολείπονται άλλες 100 καταθέσεις.

Ο Κύπριος ιατροδικαστής της Scotland Yard Ανδρέας Μαρνερίδης διενήργησε τη Δευτέρα νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε μέσα στην δεύτερη βαλίτσα και πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Έλενα Ναταλία, κόρη της Λίβια Φλορεντίνα.

Οι σοροί των δυο θυμάτων, μητέρας και κόρης, εντοπίστηκαν σε απόσταση δύο μέτρων η μία από την άλλη στην «Κόκκινη Λίμνη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...