Κόσμος

Θαλάσσια χελώνα που"την είδε" καρχαρίας κάνει επίθεση σε γυναίκα!-Βίντεο

Πού να το φανταζόταν μια γυναίκα που έκανε ανέμελη ηλιοθεραπεία στο στρώμα θαλάσσης της, πως θα δεχόταν "επίθεση" από μία θαλάσσια χελώνα!

Η γυναίκα χαλαρώνει κάτω από τον ήλιο στις Μπαχάμες πάνω στο φουσκωτό της στρώμα σε σχήμα κροκόδειλου όταν γίνεται …πρωταγωνίστρια σε σκηνή βγαλμένη από την κλασική ταινία «Τα σαγόνια του καρχαρία».

Η Στέφανι Σάντιλαντ απολάμβανε τον καλό καιρό κάνοντας ηλιοθεραπεία πάνω στο στρώμα θαλάσσης σε σχήμα κροκόδειλου, αλλά μία αγριεμένη θαλάσσια χελώνα έβαλε τέλος στην ηρεμία της.

https://youtu.be/fTK2N2-1JWM

Το θαλάσσιο ζώο αρχικά δάγκωσε τον «κροκόδειλο» ο οποίος υποχώρησε καθώς ξεφούσκωνε σε αυτή την «άγρια μάχη μεταξύ ζώων». Η γυναίκα που βρισκόταν ξαπλωμένη πάνω του άρχισε να πανικοβάλλεται και έπεσε στο νερό.

Στο τέλος η Στέφανι κατάφερε να σωθεί ανεβαίνοντας σε ένα τζετ σκι σαν να την καταδίωκε καρχαρίας. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε από αυτόν τον παράξενο καυγά.

Κανείς, εκτός από τον κροκόδειλο που θυσιάστηκε ηρωικά, δεν τραυματίστηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...