Κοινωνία

ΕΡΤ: Η απίθανη γκάφα της κρατικής τηλεόρασης, η διόρθωση και η συγγνώμη

Σύγχιση προκάλεσε το ρεπορτάζ της ερτ που προβλήθηκε την Πέμπτη και ανέφερε τως η αμοιβες των δικαστικών αντιπροσώπων θα είναι 3.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, στο δελτίο της Πέμπτης, αναφέρθηκε ότι οι αμοιβές θα είναι πάνω από 3.000 ευρώ προκαλώντας αντιδράσεις από το Δικηγορικό Σύλλογο, καθώς η προβλεπόμενη αποζημίωση είναι περίπου στο 1/5.

Η κρατική τηλεόραση αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διόρθωση μέσω ανακοίνωσής της στην οποία αναφέρει:
«Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 16ης Μαΐου 2019, η ΕΡΤ μετέδωσε εκ παραδρομής λανθασμένα το ποσό που αφορά στην αποζημίωση των δικαστικών αντιπροσώπων στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.
«Μόλις το λάθος έγινε αντιληπτό, ακολούθησε διόρθωσή του, στο αμέσως επόμενο δελτίο Ειδήσεων τα μεσάνυχτα,διόρθωση η οποία επαναλαμβάνεται σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σήμερα Παρασκευή 17/05/2019», υπογραμμίζεται.
«Η ΕΡΤ εκφράζει τη λύπη της για τη σύγχυση που προκλήθηκε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...