Αθλητισμός

Εκτός τελικού η Σάκκαρη!-Η τρομερή εκτίναξή της στο Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης

Ήττα για την Ελληνίδα τενίστρια στον ημιτελικό της Ρώμης, αφού η Τσέχα πρωταθλήτρια, Καρολίνα Πλίσκοβα, επικράτησε 6-4, 6-4 στον ημιτελικό της Ρώμης.

Μετά από τρελό σερί έξι νικών στη Ρώμη η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη σταμάτησε από την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα στον ημιτελικό του Μάστερς 1.000 στην «αιώνια πόλη».

Με 29 αβίαστα λάθη η Σάκκαρη δεν είχε την σπιρτάδα του προημιτελικού με τη Μλαντένοβιτς και γνώρισε την ήττα. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η 5λεπτη διακοπή λόγω βροχής στο 1ο σετ. Η Σάκκαρη σε εκείνο το σημείο ήταν μπροστά 4-2 ύστερα και από μπρέικ στο 3ο γκέιμ. Οταν ο αγώνας άρχισε πάλι η Πλίσκοβα ήταν πιο συγκεντρωμένη και με λίγα λάθη και καλές επιστροφές πήρε 5 συνεχόμενα γκέιμ κάνοντας το 6-4 για το 1ο σετ και το 1-0 για το 2ο σετ.

Στο 2ο σετ η Μαρία τα έδωσε όλα για να ισοφαρίσει. Ολα κρίθηκαν στο 5ο γκέιμ όπου η Σάκκαρη είχε δύο μπρέικ πόιντ για να πάρει και το προβάδισμα - πλεονέκτημα αλλά δεν τα κατάφερε. Η Πλίσκοβα άντεξε την πίεση, κράτησε το σερβίς της και στο 10ο γκέιμ έκανε και το μπρέικ με 40-0 και πήρε τη νίκη με 6-4, 6-4.

Ημιτελικά γυναικών

Κόρτ Centrale:
16.00: Κίκι Μπέρτενς (Ολλανδία-Νο4) - Γιοχάνα Κόντα (Μ.Βρετανία-Νο42) 1-2 (7-5, 5-7, 2-6)
18.00: Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα-Νο39) - Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία-Νο7) 0-2 (4-6, 4-6)

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...