Εκκλησία

Γυναίκα ιερέας δίνει χώρο εκκλησίας σε μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι και καλύπτει σταυρούς και εικόνες του Ιησού για να μην προσβληθούν

Την στιγμή που παγκοσμίως Χριστιανοί διώκονται ανηλεώς χωρίς να ιδρώνει το αυτί των ισχυρών, το παραμικρό που θα ενοχλήσει τους μουσουλμάνους προκαλεί σάλο, ενώ η προπαγάνδα υπερ του Ισλαμ καλά κρατεί!

Στην Αγγλία μια Εκκλησία προσφέρεται να «καλύψει» εικόνες του Ιησού και να παραχωρήσει χώρο της, ώστε οι μουσουλμάνοι να μπορούν να προσευχηθούν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Μουσουλμάνοι από ένα κοντινό τζαμί προσκλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν μια πτέρυγα της εκκλησίας ως τόπο προσευχής

Η προσφορά της εκκλησίας να καλύψει τους σταυρούς και τα αγάλματα του Ιησού, ώστε οι Μουσουλμάνοι να μπορούν να προσευχηθούν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Η αιδεσιμότατη Lissa Scott διοργάνωσε μια γιορτή στην εκκλησία του Αγίου Ματθαίου και του Αγίου Λουκά στο Ντάρλινγκτον για να τιμήσει τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού!!

Μουσουλμάνοι άνδρες από ένα κοντινό τζαμί καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον διάδρομο της ενοριακής εκκλησίας ως τόπο προσευχής.

Στις μουσουλμάνες γυναίκες προσφέρθηκε χώρος και σε παρακείμενα δωμάτια, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας σταυρός και μια γνωστή εικόνα του Ιησού, ένα αντίγραφο του Φωτός του Κόσμου από τον καλλιτέχνη William Holman Hunt, θα καλύπτονταν.

Η μητρόπολη του Ντάρχαμ παρενέβη λέγοντας ότι δεν πρέπει να γίνονται ισλαμικές προσευχές στο κτίριο της εκκλησίας. Δηλώνει μάλιστα ότι ο εκκλησιαστικός νόμος δεν επιτρέπει πράξεις λατρείας από μη χριστιανούς σε κτίριο εκκλησίας της Αγγλίας.

Ο Επίσκοπος Gavin Ashenden σχολίασε:

"Όταν οι μουσουλμάνοι μπαίνουν στην εκκλησία μας, τους προσκαλούμε να έρθουν και να σεβαστούν τον Ιησού. Εάν δεχθούμε πρόσκληση να μεταβούμε σε ένα τζαμί, θα σεβαστούμε τον Μωάμεθ”, είπε χαρακτηρίζοντας “ανόητο λάθος” αυτό που έγινε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...