Πολιτική

Ακόμα και ο Δήμος Βερύκιος βλέπει την συντριπτική... ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Είτε βρίσκεται κάποιος με την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είτε όχι μπορεί να δει ολοκάθαρα την ήττα του στις ερχόμενες εκλογές.

Φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ και στο στενό επιτελείο του Τσίπρα το έχουν πάρει απόφαση πως η διαφορά πλέον που τους χωρίζει με την Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν ανατρέπεται αλλά πιθανώς θα είναι και διψήφια.

Και στην κατεύθυνση αυτή, άρχισε ήδη και η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ για τον στενό κύκλο των ανθρώπων του Τσίπρα οι οποίοι με "μπροστάρη" Βερύκιο, που ως γνωστόν διατηρεί προνομιακά "κολητιλίκια" με του Καρτερούς του Μαξίμου, επιχειρεί να εμφανίσει προκαταβολικά ως "επίτευγμα Τσίπρα" την μείωση της διαφοράς από τις "11 στις 8 μονάδες".

Δείτε τι είπε ο Βερύκιος το πρωί στην εκπομπή του:

"H διαφορά των κομμάτων έχει παγιωθεί πάνω από πέντε, έξι, επτά.

Την τελευταία στιγμή τα κόμματα δίνουν τη μάχη στοχευμένα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά ώστε την Κυριακή το βράδυ που θα είναι η αφετηρία για τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου να μπορεί να μπει με άλλες προοπτικές στη μάχη.

Χθες ο Τσίπρας στη συνέντευξη του με τη Μάρα πέταξε ένα 50ρικο.

Η Μάρα του έκανε μια χαλαρή ερώτηση για τα παιδιά του γιατί ήξερε ότι το επικοινωνιακό του επιτελείο δεν τον αφήνει να έρθει στο Happy Day γιατί Happy Day σημαίνει happy διάθεση.

Στόχος του Τσίπρα είναι να ρίξει τη διαφορά από τις 11 μονάδες στο 6 και 7. Ξέρει ότι κάτω από πέντε δεν πέφτει.

Ο Τσίπρας πήγε χθες στην Κρήτη να είπε στους συνταξιούχους ότι εσείς καλείστε την Κυριακή να υπερασπιστείτε την 13η σύνταξη που λέω εγώ- μικρή, ελάχιστη, αυτά είχα αυτά σας έδωσα- ο άλλος το λέει φιλοδώρημα.

Τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση ένα ή δύο εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, έστω και να το κάνει με άκομψο τρόπο, το κάνει για να τονίσει σε αυτές τις ειδικές κατηγορίες ότι αυτή ενδιαφέρεται για αυτούς.

Εγώ θα συμφωνήσω με το Μητσοτάκη που λέει ότι δεν θέλει μια επιδοματική πολιτική, έχει μια άλλη αντίληψη, θέλει ανάπτυξη και ένα μηχανισμό στήριξης των συνταξιούχων.

Μου κάνει εντύπωση που ο Κυριάκος τα τελευταία εικοσιτετράωρα επιδεικνύει μια ψυχραιμία ευρωπαϊκού τύπου, δεν ασχολείται και δεν πιάνει στο στόμα του τον Τσίπρα γιατί θεωρεί και είναι πεπεισμένος και από την ανάλυση των δημοσκοπήσεων μπορεί να είναι πολύ πάνω και από τις πέντε μονάδες και μπορεί να είναι διψήφια η διαφορά, κάνει μια επίθεση στο ΚΙΝΑΛ για να μαζέψει όλους τους αντι-Τσιπρικούς..."

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...